Vleeswaren uit eigen keuken

In onze winkel vindt u elke dag een ‘keur’ aan verse vleeswaren. Van heerlijke verse slagerssnijworst tot onze veel verkochte eigen grillworst. Want veel producten maken wij zelf. Natuurlijk hebben wij ook buitenlandse specialiteiten in huis. Meer dan genoeg inspiratie voor – bijvoorbeeld - een heerlijk belegd broodje.

Boerenham

Onze trots is toch wel onze eigengemaakte boerenham. Door de ambachtelijke manier van bereiden krijgt deze ham een volle smaak. Echt een aanrader.

Magere runderrollade

Gemaakt van mager rundvlees, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.

Verduurzaamde soorten

Eigengemaakt rookvlees, Spinata Romana, Parmaham, Serranoham of een heerlijke Montenauer.

Pepercervelaat

Een ambachtelijk gemaakte cervelaat met lekkere pittige pepers.

Pekelvlees

Heerlijk eigengemaakt pekelvlees, nog op ambachtelijke manier gezouten en gekookt. Hierdoor blijft het pekelvlees lekker sappig en smaakvol.

Runderrosbief

Ouderwets lekker gebraden rosbief, wij braden de rosbief nog volgens een oud recept, en dat proeft u.

Vleeswarenmeubel

Zeeuws spek

Ouderwets lekker gemarineerd Zeeuws spek, het spek wordt ca. 3 dagen gemarineerd in een speciale eigengemaakte marinade daarna afgegrild in de oven.

Vleeswaren

Buitenlandse vleeswaren

De interesse voor authentieke vleeswaren uit Italie, Spanje en de rest van Europa is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Iedere week ontvangen wij uit diverse landen van Europa vleeswaren specialiteiten van diverse gerenommeerde producenten. 

Buitenlandse vleeswaren

Noel

Het merk Noel verzekert u van de beste Spaanse vleeswaren en een goede beschikbaarheid. U herkent beslist de passie voor authentieke producten, aandacht voor traditionele recepturen en de smaak van Spaanse temperament.

Noel vleeswaren

Negroni

Negroni is echt familiebedrijf dat al sinds 1907 traditionele Italiaanse specialiteiten produceert. Kwaliteit staat bij de familie hoog in het vaandel, en zij houden dan ook het hele traject, van de varkenshouderij tot aan de distributie in de gaten. 

Negroni San Daniele

Krijn van der Bent, Keurslager

Kerkstraat 50
2201KN Noordwijk
0713612720

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten