Krijn van der Bent, Keurslager

Walking dinner Compleet voor € 20,00 per persoon

Om uw gasten meer service te bieden kunnen wij een walking diner verzorgen. Bij een walking diner lopen wij kleine gerechten in. Hieronder vindt u een voorbeeld. Het diner zal op locatie worden bereid; houd er dus rekening mee dat er personeelskosten zullen zijn. Wijzigingen in de gerechten zijn in overleg te allen tijde mogelijk. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een seated diner, daarbij bedienen wij uw gasten aan tafel.

Ossenstaart cappuccino

(heldere ossenstaart soep met opgeklopte room)

Carpaccio en vitello tonnato rolletjes

(tortillablad gevuld met carpaccio, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en rucola of gevuld met gegrilde kalfsmuis, tonijnmayonaise en kappertjes)

Spiesjes trio

(trio van kip/varkenshaas/ossenhaas spiesje met kleurrijke groente; jonge velderwten, maïs en uitgebakken spekjes)

Vers seizoenfruit

Fruit van het seizoen

Burgers en beenham

Voor de lekkere trek op uw feest of borrel maken wij op locatie graag broodjes beenham en broodjes hamburger voor u klaar. Dit kan in de grote variant of in een kleine variant met mini broodjes.

€ 3.00 per broodje
€ 2.00 per mini broodje

Broodjeslunch

Voor uw (bedrijfs)lunch verzorgen wij verschillende vers belegde broodjes. Tevens leveren wij Schulp, melk en karnemelk als dit gewenst is.

€ 2.00 per stuk

Enkel belegd met vleeswaren of kaas

€ 2.25 per stuk

Luxe belegd met salades, filet Americain, of opgemaakte vleeswaren

€ 2.50 per stuk

Witte of bruine petit pain, vers afgebakken Enkel belegd met vleeswaren of kaas

€ 3.00 per stuk

Luxe belegd met salades, filet American, gezond of opgemaakte vleeswaren.

Personeel & materiaal

Om volledig zorgeloos uw feest of evenement te organiseren, kunnen wij naast de inrichting ook het personeel verzorgen. Dit doen wij met een aantal partners, waardoor de kwaliteit van de geleverde producten en diensten altijd naar wens is.

Op events waarbij er meer personeel nodig is, bijvoorbeeld een walking diner. Werken wij samen met Mise en Place.

‘’In 20 jaar is Mise en Place gegroeid tot een internationaal horeca projectbureau dat zich gespecialiseerd heeft in piek- & ziekbezetting in hotels, restaurants, congresgebouwen, evenementen en bij cateraars.

Onze 16 Nederlandse vestigingen zijn 24/7 bereikbaar en garanderen samen altijd 100% landelijke dekking. Met de ervaring van ruim 150.000 projecten en 2 miljoen tevreden gasten per jaar zijn onze medewerkers optimaal voorbereid op hoog niveau.’’

De inrichting bepalen wij graag in overleg met u. Dit kan variëren van een statafel tot een volledig ingedekte dinertafel.

Foodbook

Krijn van der Bent, Keurslager

Kerkstraat 50
2201KN Noordwijk
0713612720

Openingstijden

maandag 08:00 - 19:00
dinsdag 08:00 - 19:00
woensdag 08:00 - 19:00
donderdag 08:00 - 19:00
vrijdag 08:00 - 19:00
zaterdag 07:00 - 16:00
zondag Gesloten